tag:blogger.com,1999:blog-6625022149653550863.post4501304786127357277..comments2024-03-25T00:46:23.399+01:00Comments on Życie zamknięte w smaku: Pstrąg łososiowy pod kołderką z awokado, mozzarelli i migdałów (danie na podwyższony cholesterol)AlicjaGorskahttp://www.blogger.com/profile/07817335039406235353noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6625022149653550863.post-76768418306008294632015-02-16T08:23:18.213+01:002015-02-16T08:23:18.213+01:00Poprawione ;)Poprawione ;)AlicjaGorskahttps://www.blogger.com/profile/07817335039406235353noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6625022149653550863.post-79869344098323394822015-02-14T13:07:35.089+01:002015-02-14T13:07:35.089+01:00ale na surowo? nie napisałaś czy obrabiasz je jako...ale na surowo? nie napisałaś czy obrabiasz je jakoś termicznie...mollisiahttp://walkawkuchni.blog.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6625022149653550863.post-28473062141756730162014-08-19T17:34:03.341+02:002014-08-19T17:34:03.341+02:00uwielbiam pstrąga! świetny pomysł na obiad :)uwielbiam pstrąga! świetny pomysł na obiad :)Anonymousnoreply@blogger.com