STEK Z ROSTBEFU NACIERANY KOLOROWYM PIEPRZEM I AROMATYZOWANY CZOSNKIEM ORAZ ROZMARYNEM
Składniki:
- dowolna ilość rostbefu
- tłuczony kolorowy pieprz
- kilka gałązek świeżego rozmarynu
- kilka ząbków czosnku
- oliwa
- sól
Przygotowanie:
Rostbef dzielimy na steki o ulubionej grubości. Każdy nacieramy kolorowym pieprzem oraz połówką czosnku i niewielką ilością oliwy. Smażymy na mocno rozgrzanej patelni grillowej, bądź grillujemy. Na wierzch każdego steku kładziemy gałązkę rozmarynu. Poddajemy obróbce termicznej do czasu uzyskania pożądanego stopnia wysmażenia i pozwalamy stekowi odpocząć przynajmniej połowę czasu jego przyrządzania. Voila!
Smacznego i do napisania wkrótce! ;)
off white jordan 1
OdpowiedzUsuńcurry shoes
palm angels
kyrie 9
bape hoodie
off white nike
supreme clothing
hermes
golden goose online
bape clothing