czwartek, 26 lutego 2015
Ostatnio owsianki jem bardzo często. Chyba przemówiła do mnie ich sytość, szybkość przygotowania i możliwość wariacji. Oraz fakt, że są zdrowe oczywiście. Spodziewajcie się więc w najbliższym czasie więcej owsiankowych śniadań ;)

OWSIANKA NA SZYBKO Z KONFITURĄ RENKLODOWĄ I PRAŻONYMI PESTKAMI DYNI


Składniki:
- 1 szklanka płatków owsianych extra górskich
- 1 mały jogurt
- 2 łyżeczki konfitury renklodowej
- garść prażonych pestek dyni

Przygotowanie:
Wszystkie składniki mieszamy i odstawiamy na chwilę, pozwalając płatkom nasiąknąć. Voila! 


Smacznego i do napisania wkrótce! :)

2 komentarze:

Każdy Twój komentarz mnie uszczęśliwi! A może masz jakieś pytania? ;)

Posmakowało już:

Akcja!

Lookam

Zbieram na jedzenie

Śledź